13.3.14

ΟΔΟΣ: 1+1 για τον Βέρθερο



Προσφορά 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός
για τον “Werther” του Massenet


Οι 30 πρώτοι που θα κάνουν κράτηση στα γραφεία της ΟΔΟΥ (τηλ. 2467029638 και e-mail: odos-kst@otenet.gr) θα αποκτήσουν δύο εισιτήρια αξίας 36,00 ευρώ στην τιμή των 18,00 ευρώ.
Η πληρωμή πραγματοποιείται με το κουπόνι της ΟΔΟΥ (του φύλλου 731 της Πέμπτης 13.3.2014) την ημέρα της αναμετάδοσης από την Νέα Υόρκη το Σάββατο 15 Μαρτίου στις 19:00, στην είσοδο του ΤΕΙ Καστοριάς (με ονομαστικό κατάλογο που θα καταρτίσει η ΟΔΟΣ). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως της προσφοράς. 

Ευγενική χορηγία της ΟΔΟΥ


Αμφιθέατρο ΤΕΙ Καστοριάς 
Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 στις 19:00

Ο σκηνοθέτης Richard Eyre επιστρέφει στη Met με ένα καινούργιο ανέβασμα του τραγικού ρομάντσου του Jules Massenet Βέρθερος (Werther) βασισμένο στο αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαίτε, με τους Jonas Kaufmann και Sophie Koch, στους ρόλους του μελαγχολικού ποιητή Βέρθερου και της απρόσιτης αγάπης του, της Σαρλότ.  

Η Lisette Oropesa ερμηνεύει τον ρόλο της Σοφί, της αδελφής της Σαρλότ, ο David Bižić κάνει το ντεμπούτο του στη Met στον ρόλο του Αλμπέρ, του μνηστήρα της Σαρλότ, και ο Jonathan Summers είναι ο Δικαστής, ο πατέρας της Σαρλότ.Ο Alain Altinoglu διευθύνει την πρώτη νέα παραγωγή της όπερας από τη Met εδώ και πάνω από σαράντα χρόνια.

Βέρθερος: Jonas Kaufmann, Σοφί: Lisette Oropesa, Σαρλότ: Sophie Koch, Αλμπέρ: David Bižić, Δικαστής: Jonathan Summers.

Διευθυντής ορχήστρας: Alain Altinoglu, σκηνοθεσία: Richard Eyre, σκηνικά: Rob Howell, κοστούμια: Rob Howell

Είσοδος: 18,00 ευρώ, φοιτητικό παιδικό ΑΜΕΑ: 13,00 ευρώ 
(με το κουπόνι της ΟΔΟΥ 9,00+9,00).


)
Απόσπασμα από το  “Pourquoi me Réveiller


Σχετικές παραπομπές:



Αίθουσες προβολής:
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, Μυτιλήνη: Δημοτικό Θέατρο, Κύπρος: Θέατρο "Ριάλτο", Καστοριά: Αμφιθέατρο ΤΕΙ, Χανιά: Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, Κέρκυρα: Φιλαρμονική Εταιρεία "Μάντζαρος", Λουτράκι: Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, Πρέβεζα: Πνευματικό Κέντρο, Ρέθυμο: Σπίτι Πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ