2.3.15

Η Σκάλα


[3]

Μετά το δημοσίευμα της ΟΔΟΥ (αρ. φύλλου 749 / 17.7.2014) για την Σκάλα του Σταυρού, από την οποία είχε απομακρυνθεί [1] μυστηριωδώς μετά από 10 περίπου χρόνια, ο φράκτης [2] με την πινακίδα «Προσοχή, μην εισέρχεστε στην γέφυρα, υπάρχει κίνδυνος υποχώρησης λόγω ανεπάρκειας στατικής», η νέα δημοτική αρχή, έφραξε και πάλι τον χώρο τοποθετώντας νέα πινακίδα μετριάζοντας τον κίνδυνο σε «Προσοχή κίνδυνος» [3].



[1]

[2]

Είναι προφανές ότι κάποια στιγμή η νέα δημοτική αρχή που δεν κομίζει ευθύνες από το παρελθόν για τα δημοτικά πράγματα της Καστοριάς, αφού μελετήσει τα στοιχεία που υπάρχουν, να εξηγήσει στους πολίτες ποιοι λόγοι υπήρχαν, αν υπήρχαν, που δημοτικά κτήρια και εγκαταστάσεις (όπως π.χ. το Πνευματικό Κέντρο) παρέμειναν ερμητικά κλεισμένα και απομονωμένα από τον κόσμο με τις σχετικές ενδείξεις. Αν τελικά αυτή η πρακτική υπηρετούσε σκοπιμότητα, ποια ήταν αυτή και ποιους εξυπηρετούσε.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 30 Οκτωβρίου 2014, αρ. φύλλου 762


Σχετικά: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ