2.5.16

ΟΔΟΣ: «Όλοι μαζί μπορούμε»


ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ



ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ στιγμιότυπα αποδεικνύουν το μέγεθος της πολιτικής οφθαλμαπάτης – τουλάχιστον.

Η ΓΝΩΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ της περιοχής «Σταυρός» που επί χρόνια ήταν φραγμένη με την πινακίδα «Προσοχή! Μην εισέρχεσθε στην γέφυρα. Υπάρχει κίνδυνος υποχώρησης λόγω ανεπάρκειας στατικής», όχι μόνο στολίστηκε λαμπρά με φωτάκια και τα χριστουγεννιάτικα συναφή, αλλά άνοιξε και πάλι την πύλη της για το «κοινό».

ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ για την τελετή αγιασμού των υδάτων της λίμνης της Καστοριάς, την ημέρα των Θεοφανείων και πλημμύρισε από κόσμο, που όπως ήταν φυσικό συνωστίσθηκε και απέδειξε την τραγελαφικότητα και την απάτη της παλιάς προειδοποιητικής πινακίδας.





ΘΑΥΜΑ: Η γέφυρα που είναι επικίνδυνη για 1-2 διερχόμενους και αναβάτες, είναι τελικά ακίνδυνη για 100 και πλέον πολίτες, ειδικά όταν αγιάζονται τα ύδατα.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κάποιο θαύμα ή σημάδι που ίσως και να είχε προφητεύσει κάποιος γέροντας, πρόκειται σίγουρα για μια ακόμη εφαρμογή του «όλοι μαζί μπορούμε».

‘Η ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ μαζικής απαλλαγής, απομείωσης του οικονομικού βάρους του συνταξιοδοτικού της Καστοριάς.  Διότι άλλωστε από την επόμενη ημέρα, η είσοδος της γέρυφας ξαναέκλεισε, προφανώς ως επικίνδυνη.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΞΩ από την φαιδρή προσέγγιση, όπως και στην περίπτωση του Πνευματικού Κέντρου Καστοριάς, κανείς δεν θα λογοδοτήσει υπηρεσιακά, πολιτικά ή με κάποιο τρόπο, ούτε και γι’ αυτό.




Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 14 Ιανουαρίου 2016, αρ. φύλλου 819.

Σχετικά:

1 σχόλιο:

  1. Καστοριά έχεις ταλέντο!!!2/5/16

    Κανείς εισαγγελέας δε τολμάει να καλέσει Δήμαρχο και Μητροπολίτη;;;;
    ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;;;
    Αν είχαν πνιγεί άνθρωποι;;;
    Οι συνειδήσεις τους είναι ήσυχες;;;;
    Ανατριχιάζω που έβλεπαν αυτό το θέαμα με τα υποψήφια θύματα; Και όλα αυτά για ένα θέαμα! Xfactor!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ