15.7.16

«Επισκέψεις μαθητών στα πλαίσια διδακτικών προγραμμάτων»

Με αφορμή έγγραφο του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας κ. Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου προς τις «Σχολικές Μονάδες α/θμιας Εκπαίδευσης αρμοδιότητας των Διευθύνσεων β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας»,
που δημοσίευσε η ΟΔΟΣ στο προηγούμενο φύλλο, και αναφορικά με τις «Επισκέψεις μαθητών στα πλαίσια διδακτικών προγραμμάτων», ο Δήμος Καστοριάς δήλωσε ότι «στηρίζει τον κλάδο της γουνοποιίας, σε κάθε του έκφραση, στην εκτροφή γουνοφόρων ζώων, την μεταποίηση και την εμπορία προϊόντων γούνας. Οποιαδήποτε στρέβλωση της παραδοσιακής αυτής παραγωγικής δραστηριότητας είναι αντιεκπαιδευτική και επιζήμια για τη διαμόρφωση υγιούς αντίληψης των παιδιών και των νέων. Αν μη τη άλλο, ο σεβασμός στην ιστορία του τόπου είναι ο μόνος τρόπος για την προαγωγή της εθνικής ιστορικής, πολιτιστικής και πνευματικής κληρονομιάς μας, και η γούνα είναι απολύτως και άρρηκτα συνδεδεμένη με την Καστοριά».

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 3 Μαρτίου 2016, αρ. φύλλου 825

Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ