2.4.16

ΟΔΟΣ: Μέλι γάλα...


Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το κύριο άρθρο της ΟΔΟΥ στο φύλλο της περασμένης Πέμπτης (υπ’ αριθ. 811/12.11.2015) μεταξύ των αναγνωστών της εφημερίδας ήταν ποικίλες. Όλες σχεδόν προς την κατεύθυνση των περισσότερων αποκαλύψεων για τον εκμαυλισμό σημαντικού τμήματος της καστοριανής κοινωνίας, τις πελατειακές σχέσεις και αντίστοιχες καταστάσεις στην περίοδο των κυβερνήσεων ΠαΣοΚ και Νέας Δημοκρατίας στο παρελθόν πριν την κρίση.

Πάντως, σε επικοινωνία της με την ΟΔΟ, η μηνύτρια και παθούσα από τις «εξειδικευμένες» υπηρεσίες της δικηγόρου, συζύγου του πανίσχυρου πολιτικού παράγοντα, σχολιάζοντας τις αναλύσεις του άρθρου σε σχέση με το κίνητρο της καταγγελίας και τον ρητορικό προβληματισμό για το εάν θα γινόταν ποτέ μήνυση σε περίπτωση που όλα έβαιναν καλώς με γνήσια ή όχι έγγραφα, γνωστοποίησε στην ΟΔΟ ότι η ίδια δεν έχει σχέση με μια τέτοια υπόθεση εργασίας, διότι όπως ανέφερε, αμέσως μόλις πείστηκε για την αλλόκοτη επαγγελματική δραστηριότητα σε βάρος της, αντέδρασε δυναμικά με τα νόμιμα μέσα και δεν δέχθηκε ούτε την θέση Γραμματέως και μάλιστα μια αξιοζήλευτη θέση στην Βουλή των Ελλήνων που της προτάθηκε. Η εφημερίδα ευχαρίστως καταχωρεί την σχετική διευκρίνιση.


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 19 Νοεμβρίου 2015, αρ. φύλλου 812.

Σχετικά:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ