2.12.15

Σχολιασμοί του βουλευτή του ΣυΡιζΑ Καστοριάς για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος:

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο βουλευτής Καστοριάς του ΣυΡιζΑ, κ. Ευάγγελος Διαμαντόπουλος, αναρτώντας ένα τραγούδι που αναφέρεται στον πανικό που σκόρπισε στον Ελληνικό Στρατό η αντεπίθεση των αμυνόμενων μαχητών του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ), κατά τη φάση του στρατηγικού ελιγμού τους στο Βίτσι, ύστερα από τις μάχες στον Γράμμο:

«Ο φρούραρχος της Καστοριάς / τραβούσε τα μαλλιά του / σαν ήρθανε τ’ αντάρτικα / στην περιφέρειά του / Πάει το Άργος, πάει το Βλάτσι / Πάει και το Βογατσικό / Δεντροχώρι, Σκαλοχώρι / Πάει και το Νεστόριο / Τις βάρκες επιτάξανε / φοβούνται αποβάσεις / των Ανταρτών της Καστοριάς / με όλες τις δυνάμεις».

Λίγο πριν, ο βουλευτής είχε αναρτήσει και το εξής σχόλιο: «Το σάπιο πολιτικο-οικονομικό σύστημα της μεταπολίτευσης, που συνασπίστηκε υπέρ του "ναι", σήμερα εξέπνευσε μια για πάντα... Ο λαός μίλησε και για ακόμη μια φορά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, πιο μπροστά από εμάς που τον εκπροσωπούμε!!! Το σημερινό ήταν ένα μάθημα ψυχραιμίας και αποφασιστικότητας για όλους μας... Φωνή Λαού, οργή θεού!!! Προσκυνώ τη χάρη σου Λαέ!!!».




Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 9 Ιουλίου 2015, αρ. φύλλου 796



Επιλογή σχετικών αναρτήσεων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ