4.9.15

Λόγος & Αντίλογος

ΟΔΟΣ 9.4.2015 | 783
Προς τον υπεύθυνο
του δήμου Καστοριάς

Κλάδεμα χωρίς φαντασία, στερείτε την Καστοριά από το πράσινο

Κύριε Διευθυντά,

Στην έγκριτη εφημερίδα σας της Πέμπτης 9/4/2015 με τίτλο «Η ιδεολογία της ασχήμιας» διάβασα για το «αυστηρό κλάδεμα» που πραγματοποιεί ο υπεύθυνος του Δήμου Καστοριάς. Συμφωνώ απολύτως με τα γραφόμενα σας.

Η αλήθεια είναι ότι με το άναρχο κλάδεμα τους καταστρέφουν μια μεγάλη ποσότητα  πρασίνου που τόσο πολύ μεγάλη ανάγκη έχει η πόλη μας και κυρίως  η περιοχή της βόρειας  παραλίας, κυρίως το καλοκαίρι όταν έχουμε και την πρασινάδα. Όλοι είμαστε  υπέρ του κλαδέματος όμως αυτό πρέπει να γίνεται με μελλοντικούς στόχους και φαντασία, το οποίο  δεν βλέπω.

Και το δικό μου  ερώτημα μου είναι τι πειράζουν τα χαμηλά κλωνάρια προς την πλευρά της λίμνης; Και αφαιρούν μεγάλο κομμάτι πρασίνου και δεν δίνουν την δυνατότητα στον δημότη να απολαύσει την πλούσια σκιά τους; Το καλοκαίρι και τον χειμώνα να περπατούν  προστατευμένοι  από την βροχή και τα χιόνια κάτω από τα πλατάνια;

Θεωρώ ότι οι  υπεύθυνοι δεν έχουν  φαντασία και  δεν υπάρχει σχέδιο τι θέλουν από τα πλατάνια. Γι’ αυτό  καλούμε άμεσα  τους υπεύθυνους να αναθεωρήσουν και να σταματήσουν το πολύ αυστηρό κλάδεμα για το καλό όλων μας.

Ευχαριστώ
Ένας αναγνώστης

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 24 Απριλίου 2015, αρ. φύλλου 785


Σχετικά: ΟΔΟΣ: Η ιδεολογία της ασχήμιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ