24.1.14

ΟΔΟΣ: Παραίτηση



Διέρρευσαν ήδη πληροφορίες, τις οποίες δεν απέκρουσε έως στιγμής ο δημοτικός σύμβουλος Καστοριάς κ. Κωνσταντίνος Κοντόπουλος επικεφαλής του συνδυασμού «9 Ένα» στις περασμένες εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης, για παραίτηση από το αξίωμά του ως δημοτικού συμβούλου του Δήμου Καστοριάς.
Ο κ. Κ. Κοντόπουλος τέθηκε επικεφαλής του συνδυασμού σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις και κατά την διάρκεια ιδιαιτέρως της προηγούμενης θητείας του, διακρίθηκε για την μαχητικότητα των τοποθετήσεών του. Στο τρέχον δημοτικό συμβούλιο, ο συνδυασμός του εκπροσωπείται και από τους συμβούλους Νικόλαο Καραμανίδη, Παναγιώτη Παπαϊωαννίδη, Θεόδωρο Ζήση και Βασίλειο Καραϊσκο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτηση του, αρκετά πριν τις εκλογές οφείλεται σε προσωπικούς λόγους και με τα μέχρις στιγμής δεδομένα, δεν θα επιστρέψει με νέα υποψηφιότητα. Αναμένεται να παραιτηθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα υποβάλλοντας σχετική δήλωση στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 10 Οκτωβρίου 2013 αρ. φύλλου 710



Επιλογή σχετικών αναρτήσεων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ