11.12.13

ΟΔΟΣ: 1+1 για τον Falstaff



Προσφορά 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός
για τον Falstaff του Giuseppe Verdi

  ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ | SOLD OUT  

Οι 30 πρώτοι που θα κάνουν τηλεφωνική κράτηση στα γραφεία της ΟΔΟΥ (τηλ. 2467029638, e-mail: odos-kst@otenet.gr) θα αποκτήσουν δύο εισιτήρια αξίας 36,00 ευρώ στην τιμή των 18,00 ευρώ.
Η πληρωμή πραγματοποιείται με το κουπόνι της ΟΔΟΥ (του φύλλου 719 της Πέμπτης 12.12.2013) στην είσοδο του ΤΕΙ Καστοριάς (με ονομαστικό κατάλογο που θα καταρτίσει η ΟΔΟΣ) την ημέρα της αναμετάδοσης (Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 19:55). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως της προσφοράς.

Ευγενική χορηγία της ΟΔΟΥ



Η προσφορά 1+1 των 30 εισιτηρίων (για 60 άτομα) έχει εξαντληθεί. Λόγω αυξημένης ζήτησης και κατόπιν συνεννοήσεως με την αντιδημαρχία Πολιτισμού του δήμου Καστοριάς, δημιουργείται ένας δεύτερος κατάλογος των 13 ευρώ ανά άτομο.Πληροφορίες δηλώσεις συμμετοχής τηλ. 2467029638, odos-kst@otenet.gr, εφημερίδα ΟΔΟΣ Μητροπόλεως 4, β’ όροφος. Και στην αντιδημαρχία Πολιτισμού τηλ. 2467029630.

* * *



Το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD» συνεχίζεται στην Καστοριά με την παράσταση «Falstaff» του Giuseppe Verdi σε μια νέα παραγωγή το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 19.55, η οποία θα μεταδοθεί απευθείας από τη σκηνή της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης  στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς.

Αδιαμφισβήτητος “τεχνίτης” του Falstaff, ο μαέστρος James Levine, διευθύνει την όπερα του Verdi για πρώτη φορά στη Met μετά το 2005. Η παραγωγή του Robert Carsen - ο πρώτος καινούργιος Falstaff στη Met μετά το 1964 - τοποθετείται στην αγγλική ύπαιθρο στα μισά του 20ου αιώνα. 

Ο Ambrogio Maestriπου ερμηνεύει τον εμβληματικό μπάσο μπούφο ρόλο του  Sir John Falstaff, του άξεστου καυχησιάρη χαρακτήρα που βλέπουμε αρχικά στον Ερρίκο τον Δ’ και στις Εύθυμες Κυράδες του Ουίνδσορ του Σαίξπηρ.  

Η Angela Meade είναι η Άλις Φορντ, ένα από τα πολλά αντικείμενα του πόθου του Φάλσταφ, και η Stephanie Blythe είναι η φαρμακόγλωσσα κυρά-Κουίκλι, σε μια διανομή που περιλαμβάνει ακόμα τη Lisette Oropesa στον ρόλο της Νανέτα, την Jennifer Johnson Cano ως Μεγκ Πέιτζ, τον Paolo Fanale στο ντεμπούτο του στη Met στον ρόλο του Φέντον και τον Franco Vassallo ως Φορντ. 

Η International Herald Tribune σχολίασε υμνητικά τη σκηνοθεσία του Carsen που πρωτοεμφανίστηκε στη Royal Opera - CoventGarden του Λονδίνου  και σε συνεργασία με την Scala του Μιλάνου, σαν μια «σκηνοθεσία μαγευτικής πρωτοτυπίας».




G.Verdi: Falstaff
Διευθυντής ορχήστρας: James Levine. Σκηνοθεσία: Robert Carsen. Σκηνικά: Paul Steinberg. Κοστούμια: Brigitte Reiffenstuel. Φάλσταφ: Ambrogio Maestri. Νανέτα: Lisette Oropesa. Άλις: Angela Meade. Κυρία Κουΐκλι: Stephanie Blythe. Μεγκ Πέϊτζ: Johnson Cano. Φέντον: Paolo Fanale. Φορντ: Franco Vassallo.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ