4.6.13

ΟΔΟΣ: Θλιβερό θέαμα



Διαμαρτυρίες και καταγγελίες από περιοίκους αλλά και διερχόμενους προκάλεσε η αναιδής και αυθαίρετη (μια ακόμη στις τόσες αμέτρητες) ενέργεια κάποιων να κόψουν με μανία το δένδρο που βρισκόταν στο προαύλιο του ΙΝ Αγίου Νικάνορα στην περιοχή της επέκτασης.

Διότι το θλιβερό θέαμα αποδεικνύει ότι δρουν ανενόχλητοι όσοι νομίζουν ότι μπορούν να κόβουν δένδρα και να καταστρέφουν το περιβάλλον για να μην ενοχλούνται από την σκιά, τα φύλλα ή να μην περιορίζεται η θέα τους.

Με την φόρα που πήραν, κάποιοι άρχισαν να αμφιβάλλουν αν θα παραμείνει ακέραιο ακόμη και το πλατάνι του κόμβου της Χλόης.



Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 7 Μαρτίου 2013, αρ. φύλλου 682



Επιλογή σχετικών κειμένων:

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/6/13

    ΤΟ ΑΣΥΛΛΟΓΙΣΤΟ "ΚΛΑΔΕΜΑ"-"ΠΕΛΕΚΗΜΑ"-"ΞΕΡΙΖΩΜΑ" ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΑΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ.
    ΚΑΘΕ ΔΕΝΤΡΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΥΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ.Χ.5/6/13

    Τόσο δεν εμπνεύστηκαν οι κάτοικοι της περιοχής από την οικολογική ευαισθησία του "Πράσινου" Πατριάρχη (όπως τον αποκαλούν τα διεθνή ΜΜΕ), ο οποίος πέρασε πέρσι από εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/6/13

    "Διαμαρτυρίες και καταγγελίες από περιοίκους αλλά και διερχόμενους προκάλεσε η αναιδής και αυθαίρετη (μια ακόμη στις τόσες αμέτρητες) ενέργεια κάποιων να κόψουν με μανία το δένδρο..."

    γράφτηκε, δημοσιεύθηκε και ... ;
    Μάλλον κάποιοι (οι οποίοι και θα αποκαλυφθούν σύντομα) δεν έχουν τα αυτιά τους ανοιχτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ