6.9.12

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν



Κύριε Μπαϊρακτάρη,

Ανέγνωσα με μεγάλη προσοχή και το τρίτο συνεχόμενο άρθρο του κ. Παπαστρατή στην εφημερίδα σας με τίτλο «ΑΝ» που πλέον μας προτρέπει ξεκάθαρα να ψηφίσουμε ΚΚΕ ή τον ΣΥΡΙΖΑ, να καταγγείλουμε το μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση και να επιστρέψουμε στην δραχμή.
Ωραία η ιδέα του κου Παπαστρατή για να δώσουμε την ευκαιρία στους ξύπνιους Έλληνες που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό αλλά και στους ξένους, να εξαγοράσουν τα περιουσιακά στοιχεία ων απλών Ελλήνων με πενταροδεκάρες.

Τις θέσεις και τις συμπεριφορές του ΚΚΕ τις έχουμε γνωρίσει και υποστεί από πολύ κοντά και δεν θα τους επιτρέψουμε να κάνουν την Eλλάδα μας Κούβα ή Βόρεια Κορέα όπου, παρά το δικό τους νόμισμα που έχουν, πεθαίνουν της πείνας και στερούνται κάθε ανθρώπινου δικαιώματος.

Όσο για τις θέσεις και τις προθέσεις των δώδεκα ποικιλόμορφων αποκομμάτων της Αριστεράς που συνιστούν τον ΣΥΡΙΖΑ και που δεν έχουν ούτε αρχή ούτε τέλος, δεν πιστεύω ότι είναι δυνατόν να τις αποδεχθεί κάθε λογικός και σώφρων Έλληνας.

Για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, τον κορδωμένο κ. Τσίπρα που ρητορικά διαλαλεί ότι είμαστε το «ΠΑΣΟΚ του 1981», ας μας λείπει το βύσσινο. Από το ΠΑΣΟΚ του 1981 και του Ανδρέα Παπανδρέου άρχισε ο κατήφορος της Ελλάδας, με τον εξοβελισμό κάθε ΑΡΧΗΣ και κάθε ΑΞΙΑΣ, κάθε ΗΘΟΥΣ και κάθε ΜΕΤΡΟΥ, που μας οδήγησε στον εξευτελισμό και στην χρεοκοπία.
Στα είκοσι χρόνια που μας κυβέρνησε το ΠΑΣΟΚ, από τα τριάντα που πέρασαν έκτοτε, μας χρέωσε και μας φέσωσε 300 περίπου δισεκατομμύρια Ευρώ, με διαχειριστές τον ίδιο, τον Μένιο Κουτσόγιωργα, τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τον Τάσο Μαντέλη και τόσους άλλους αστέρες της αριστεράς χειρός.

Τέλος φθάσαμε στο ΠΑΣΟΚ του ολίγιστου Γεώργιου Παπανδρέου, γιού του μεγάλου Ανδρέα Παπανδρέου, που από τα «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» ακολούθησε το «οι τεμπέληδες Έλληνες», «το ναυάγιο του Τιτανικού», τα πιστόλια στον κρόταφο και άλλες γελοιότητες που μας οδήγησαν στο πρώτο μνημόνιο, που δεν μας ήταν απαραίτητο, αλλά που και αυτό δεν ήταν σε θέση να εφαρμόσει εποικοδομητικά, φθάνοντας πλέον ο ίδιος στο περιθώριο και η Ελλάδα στο δεύτερο μνημόνιο. Ευτυχώς που οι συνδαιτυμόνες μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θες από αλληλεγγύη, θες από ανάγκη εξυπηρέτησης ιδίων συμφερόντων, συμφωνήσαν στην υπογραφή της Δανειακής Σύμβασης που μας απάλλαξε από χρέος 100 δις. Ευρώ και μας χορήγησε δάνειο 130 δις Ευρώ με επιτόκιο 2-3% που δεν το συναντάς ούτε στον παράδεισο και έτσι έχουμε ελπίδες για καλύτερες μέρες το 2020.

Ως προς τα άλλα «ΑΝ» που αναφέρει ο κ. Παπαστρατής ας αναρωτηθεί μόνος του για το ποιοι ευθύνονται και θα βρει πάμπολλες ορθές και λογικές απαντήσεις. Όσο για τους βιομηχάνους και τους επιχειρηματίες, μακάρι να είχαμε περισσότερους, αντί για περισσότερους δημόσιους υπαλλήλους που έχουμε, διότι τότε δεν θα χρεοκοπούσε η Ελλάδα και οι περισσότεροι Έλληνες θα είχαν εργασία. Δυστυχώς όμως και πάλι η αριστερά φρόντιζε να αποσταθεροποιούνται οι βιομηχανίες και να φεύγουν σε άλλες χώρες και να μένουν οι Έλληνες χωρίς εργασία.


Φιλικά
Ο συνδρομητής σας
Κ.Κ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ