5.8.08

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Αγαπητέ κύριε Μπαϊρακτάρη,

Θέλω να δώσω μιά απάντηση στην κ. Αφροδίτη Γιουβρή, η οποία παρατηρώ ότι βρίσκεται σε συνεχή αντιπαράθεση με την κυρία Ειρήνη Δαμοπούλου, ηρωίδα του βιβλίου του κ. Ιωάννη Μπουγά, “Η Φωνή της Ειρήνης”.

Κυρία Γιουβρή, φαίνεται ότι για σας ότι και να σας γράψει η κ. Δαμοπούλου σας φαίνεται ψεύδος και προπαγάνδα. Δεν πιστεύετε ότι τα χρόνια του Εμφυλίου το ΚΚΕ έκανε στα παιδιά πλύση εγκεφάλου με τα κηρύγματά του περί “μοναρχοφασισμού” και Σλαβομακεδονίας.
Εγώ καλώ εσάς και όποιον αναγνώστη της Οδού έχει την δυνατότητα να ψάξει στο διαδίκτυο τις λέξεις “Detsa Begaltsi”, δηλαδή “Παιδιά Απαχθέντων” και αμέσως θα διαπιστώσει πως η τότε προπαγάνδα του ΚΚΕ έχει επηρεάσει την προπαγάνδα των Σκοπιανών. Επίσης, θέλω να δει ο κόσμος την ιστοσελίδα του Κόμματος “Ουράνιο Τόξο” “florina.org” γιά να διαπιστώσει τον καρκίνο που δημιούργησε η προπαγάνδα του ΚΚΕ τις δεκαετίες του 1940 και 1950.
Αυτός ο καρκίνος τώρα έχει γίνει μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδος. Κάποια παιδιά λένε ότι ήρθε ο Ερυθρός Σταυρός στην Ελλάδα και τα πήρε στην Αλβανία για να τα προστατεύσει από την γενοκτονία που έκανε το Ελληνικό κράτος! Θα μάθετε όμως ότι και αυτά τα παιδιά τώρα κατηγορούν το ΚΚΕ γιατί λένε ότι τα εγκατέλειψε στην τύχη τους όταν τα πήγε στο Παραπέτασμα..
Τα παιδιά που έμειναν μακριά από τους γονείς τους και την μητέρα Ελλάδα τώρα λέγουν ότι είναι (Σλαβο)Μακεδόνες και ότι η Ελλάδα έκανε γενοκτονία στους δήθεν (Εθνικό)Μακεδόνες της Μακεδονίας του “Αιγαίου”, όπως αποκαλούν την Ελληνική Μακεδονία. Είμαι βέβαιος ότι αν και η κ. Γιουβρή μπει στο διαδίκτυο θα αντιληφθεί το λάθος της, το δικό της, και του Κόμματός της.

Αντί να ερωτά με στόμφο την κ. Δαμοπούλου πως γνωρίζει τις αποφάσεις των ηγετών του ΚΚΕ ας ασχοληθεί αυτή λίγο περισσότερο με την Ιστορία της περιόδου και θα μάθει όλη την αλήθεια. Η μικρή Ειρήνη Δαμοπούλου ήταν τυχερή διότι είχε μητέρα μιά φανατική Ελληνίδα και της δίδασκε την αλήθεια, που της επέτρεψε να μην πιστέψει την προπαγάνδα των κομμουνιστών.

Η κ. Γιουβρή δεν είχε κάποιο παρόμοιο άτομο κοντά της. Είμαι όμως σίγουρος ότι αν θέλει μπορεί τώρα να μάθει την αλήθεια μόνη της και να πάψει να έχει τα μάτια της κλειστά.

Με εκτίμηση
Γιάννης Διόπουλος
diopoulos@videotron.ca

[δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 3.7.2008]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ